L’escriptora i cuinera Maria Nicolau va vistar dijous passat el club de lectura del Quadern per parlar sobre el seu segon llibre, Cremo! (Columna), un assaig sobre la cuina i la gastronomia que també inclou algunes receptes. Després del gran èxit de Cuina! O barbàrie (Ara Llibres), Nicolau s’ha convertit en una comunicadora que alerta del risc de desaparició de la cuina catalana, que cada vegada s’elabora menys a les cuines domèstiques. Amb l’energia desbordant i el to vehement que la caracteritzen, va animar els participants a “fer romesco” perquè “sinó no el farà ningú”. Molt crítica amb els llibres de receptes, que al seu parer “no serveixen per a res”, Nicolau va defensar la cuina del dia a dia, feta amb ingredients humils però bons i de proximitat, que permet fer la vida més fàcil a la gent. Després de 25 anys treballant en cuines de restaurants, Nicolau ja no cuina professionalment, però assegura que ara cuina més que mai a casa. “Ara tinc temps de fer-ho”, va explicar als assistents, entusiasmats amb el llibre.
El Club de lectura del Quadern continuarà els propers mesos a l’Estudi Toresky de Barcelona. El següent convidat el dijous 12 de desembre és Joan Jordi Miralles, que vindrà a conversar sobre Triomfador (Males Herbes). Us hi podeu inscriure en aquest enllaç
La cuinera i escriptora va parlar sobre el seu segon llibre, que combina memòries culinàries i receptari
La cuinera i escriptora va parlar sobre el seu segon llibre, que combina memòries culinàries i receptari
Maria Nicolau conversa sobre ‘Cremo!’ | EL CLUB DEL QUADERN
n «}},»video_agency»:false,»alt_image»:»Maria Nicolau conversa sobre ‘Cremo!’ | EL CLUB DEL QUADERN»},»url»:»https://imagenes.elpais.com/resizer/v2/UJV6VCYTQBA4NEBS7XY655I6UY.jpg?auth=1b9d64a1d619a9f71add0c3ba992e21ea9c417a5be2eb54c1b880269463a1944&width=1200&height=675&smart=true»,»alt»:»Maria Nicolau conversa sobre ‘Cremo!’ | EL CLUB DEL QUADERN»,»ogWidth»:16,»ogHeight»:9});
L’escriptora i cuinera Maria Nicolau va vistar dijous passat el club de lectura del Quadern per parlar sobre el seu segon llibre, Cremo! (Columna), un assaig sobre la cuina i la gastronomia que també inclou algunes receptes. Després del gran èxit de Cuina! O barbàrie (Ara Llibres), Nicolau s’ha convertit en una comunicadora que alerta del risc de desaparició de la cuina catalana, que cada vegada s’elabora menys a les cuines domèstiques. Amb l’energia desbordant i el to vehement que la caracteritzen, va animar els participants a “fer romesco” perquè “sinó no el farà ningú”. Molt crítica amb els llibres de receptes, que al seu parer “no serveixen per a res”, Nicolau va defensar la cuina del dia a dia, feta amb ingredients humils però bons i de proximitat, que permet fer la vida més fàcil a la gent. Després de 25 anys treballant en cuines de restaurants, Nicolau ja no cuina professionalment, però assegura que ara cuina més que mai a casa. “Ara tinc temps de fer-ho”, va explicar als assistents, entusiasmats amb el llibre.
El Club de lectura del Quadern continuarà els propers mesos a l’Estudi Toresky de Barcelona. El següent convidat el dijous 12 de desembre és Joan Jordi Miralles, que vindrà a conversar sobre Triomfador (Males Herbes). Us hi podeu inscriure en aquest enllaç
Tu suscripción se está usando en otro dispositivo
¿Quieres añadir otro usuario a tu suscripción?
Añadir usuarioContinuar leyendo aquí
Si continúas leyendo en este dispositivo, no se podrá leer en el otro.
Flecha
Tu suscripción se está usando en otro dispositivo y solo puedes acceder a EL PAÍS desde un dispositivo a la vez.
Si quieres compartir tu cuenta, cambia tu suscripción a la modalidad Premium, así podrás añadir otro usuario. Cada uno accederá con su propia cuenta de email, lo que os permitirá personalizar vuestra experiencia en EL PAÍS.
En el caso de no saber quién está usando tu cuenta, te recomendamos cambiar tu contraseña aquí.
Si decides continuar compartiendo tu cuenta, este mensaje se mostrará en tu dispositivo y en el de la otra persona que está usando tu cuenta de forma indefinida, afectando a tu experiencia de lectura. Puedes consultar aquí los términos y condiciones de la suscripción digital.
Rellena tu nombre y apellido para comentarcompletar datos
Más información
Arxivat A
EL PAÍS